Spaarkavel

 

Zou het niet fantastisch zijn om je eigen omgeving te creëren zonder dat je daar in een keer de hoofdprijs voor moet betalen? Waarom kun je in Nederland niet sparen voor jou droomhuis en er direct gebruik van maken? Waarom hikken gemeentes nog steeds tegen torenhoge rente lasten aan? Kunnen vraag en aanbod niet nog scherper op elkaar afgestemd worden?

'Spaarkavel' probeert op deze vragen een eigentijds antwoord te geven. We spelen in op de tijdsgeest van de ondernemende burger en de faciliterende gemeentes, het smeden van netwerken wordt alleen maar interessanter. 

Het 'Spaarkavel' onderzoek is al begonnen en zal snel een eigen website realiseren, bent u een gemeente of stedenbouwkundige wiens interesse nu al gewekt is, wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Dan kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden voor stedenbouwkundige ontwikkelingen op uw specifieke locatie.

Leave a Reply

Details